Felhasználási feltételek

Távszerződés

Vásárlási feltételek a www.vivanatura.hu webáruházban

Megrendelésének leadásával Ön a Green Blood Kft. vásárlója lesz.

Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:
A szerződés tárgya a Green Blood Kft. www.vivanatura.hu internetes áruházában található valamennyi illetve bármelyik árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Adataink:
Cégnév: Green Blood Kft.
Cím: 2151 Fót Németh Kálmán út 34-36.

Cégjegyzékszám: 13-09-124974 Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 14566493-2-13

Telefonszám: 06-27-358-465
Fax: 06-27-358-499

Vevőszolgálati kapcsolattartó: Gyurik Rita
Kapcsolattartó telefonszáma: 27-358-465
email cím: markabolt@kombucha.hu

Általános

1. A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a Green Blood Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Green Blood Kft. címe: 2151 Fót Németh Kálmán út 34-36. ; (Adószám: 14566493-2-13, Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-124974, telefon: 06-27-358-465, 06-30-977-3939; e-mail: markabolt@kombucha.hu mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

2. A Szállító köteles utánvéttel, postai úton a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

3. Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni, amennyiben azt korábban elektronikus úton még nem rendezte.

4. A vevőnek jogában áll, hogy a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elálljon. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs, azonban a lemondást telefonon és írásban is jeleznie kell.

Email cím: markabolt@kombucha.hu
Telefonszám: 06-27-358-465
Fax szám:
06-27-358-499

5. Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Dunakeszi Járásbíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályai az irányadóak.

6. A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Green Blood Kft. nem iktatja.

Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

1. Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak garantáltak, azok nem változnak a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban

2. A vételár kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módokon történhet:

A vételár kiegyenlítése történhet:
1. Utánvétellel
A termék kézhezvételkor a kiszállító (Posta) kézbesítőjének készpénzben.
2. Előre átutalással (Egyelőre nincs, csak külön kérésre!)
A vevőnek lehetősége van a vételárat előre átutalni, ebben az esetben a megrendelt áru átvételekor semmilyen fizetési kötelezettsége nincs.
3. Személyes átvétel esetén készpénzzel.
4. Bankkártyával a weboldalunkon keresztül.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Szállítási módok:
A megrendelt árut Magyarország területén a Magyar Posta szállítja ki.

A szállítási költség 15.000,- Ft rendelési érték alatt egységesen 1.375,- Ft
15.000,- Ft rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes

A megrendelt árut személyesen is átveheti Márkaboltunkban az alábbi címen:

Viva Natura Márkabolt, 2151 Fót, Németh K. u. 34-36.
Nyitvatartási idő:
Hétfő – Kedd – Csütörtök: 8.30 – 16.00
Szerda: 8.30 – 17.00
Péntek: 8.30 – 16.00

Ebédidő minden nap 12.30 – 13.00
Egyedi igény esetén telefonos egyeztetés lehetséges a 06-27/358-465 telefonszámon!

Külföldre jelenleg nincs lehetőségünk terméket szállítani!
A szállítási idő a rendelés leadásától számított maximum 14 munkanap.

Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

1. A vevő az áru átvételét követő tizennégy napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet szerint.

2. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén a Green Blood Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

3. A Green Blood Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolásban, a termékek élelmiszer jellegére tekintettel bontatlan állapotban lévő termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

4. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V.törvényben (Ptk.) és a 19/2014. (IV.29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak.

A felelősség korlátozása

1. A www.vivanatura.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

2. A Green Blood Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

  1. Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen hibás adat.
  2. Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.vivanatura.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
  3. Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
  4. Bármely levél – függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
  5. Bármely szoftver nem megfelelő működése.
  6. Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

3. A Green Blood Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen közvetett vagy közvetlen kárért, ami a www.vivanatura.hu áruházhoz való csatlakozás miatt a vásárlónál következett be.

4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

5. Egyedül a vásárló felelős a www.vivanatura.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a www.vivanatura.hu áruházban való vásárlásért.

6. A Green Blood Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az ő érdekkörében merül fel.

7. A Green Blood Kft. bármikor szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a www.vivanatura.hu áruházban történt megjelenés időpontjától lép hatályba, de folyamatban lévő teljesítésre nem vonatkozik.

8. A Green Blood Kft. bármikor szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy a www.vivanatura.hu áruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét. A Green Blood Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz.

9. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás online megtalálható a www.vivanatura.hu áruházban. Bármely vásárlónak, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

10. Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Green Blood Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult kifogást emelni a döntés ellen és kártérítést követelni.

Adatvédelem, személyes adatok

1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden vásárlónak joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely vagy akár az összes általa megadott információt, adatot.

2. A Green Blood Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve a szállító cégnek átadja. Az alvállalkozók a Green Blood Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

3. Külön rendelkezés hiányában a Green Blood Kft. a www.vivanatura.hu regisztrációnál megadott e-mail címen a későbbiekben tájékoztat akcióiról és újdonságairól.

A Green Blood Kft. a hírlevél listáról való leíratkozást mind elektronikusan (a honlapon keresztül), mind papír alapon (a személy egyértelmű beazonosítását lehetővé tevő adatokat tartalmazó, két tanú előtt aláírt) postai úton megküldött levélben biztosítja.

A webáruház üzemeltetője

Green Blood Kft.
Címe: 2151 Fót Németh Kálmán út 34-36.

Cégjegyzékszám: 13-09-124974 Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 14566493-2-13
Telefonszám: 06-27-358-465
Fax: 06-27-358-499

Vevőszolgálati kapcsolattartó: Gyurik Rita
Kapcsolattartó telefonszáma: 06-27-358-465
email cím: markabolt@kombucha.hu

Pin It on Pinterest

Share This