Megtisztult testben szépülhet a lélek

Jakab István 1995 óta számos étrend-kiegészítő fejlesztője, a szájon át és a Viva Natura termékek gyártója, a VNTV tulajdonosa és műsorvezetője.

„Aki velünk jött az elmúlt több mint 22 évben, az tettekben is megtapasztalhatta, hogy mi az egészségtudatos életmód. A felelősségvállalás, az éber, tudatos, példamutató életvitel jellemzi az Egészség-be-fektetőket. Amikor felelősséget vállalok az elfogyasztott táplálékért, a testemre kent kozmetikai szerekért, megválogattam, hogy milyen anyagból viselek ruhát, hogyan választok cipőt és milyen étrend-kiegészítőt fogyasztok. Amikor megváltoztatjuk táplálkozásunkat, odafigyelünk gondolatainkra, érzéseinkre, ezzel megváltoztatjuk a kisugárzásunkat is. Rezgéseink átalakult mintázata megjelenik a környezetünkben. Ezzel egy időben átalakul a környezetünk, kicserélődik a könyvtárunk, új barátok lesznek érdekesek a számunkra. A megtisztult testben szépülhet a lélek szlogen valósággá vált az életemben.

Szeretnénk támogatni azt az egyre jobban elterjedő fogyasztói igényt, miszerint az étrend-kiegészítőket nem az emésztőrendszeren keresztül vigyék be a szervezetükbe. Óriási lehetőség a szájüregen keresztül felszívódó hatóanyagok mindennapi használata, ezek ily módon pár perc alatt közvetlen a vérkeringésbe kerülnek és nincsenek kitéve a gyomorsav károsító, módosító hatásának.

Ma egyre többen követnek bennünket az úton, és ha sikert érhet el valaki az életében, akkor ezt annak tartom. Végre tudomásul vehetjük, hogy az ember is a Természet része, nemcsak a fák, növények és állatok. Éljünk velük harmóniában, békében, szeretetben!”

 

Jakab István
egészség-be-fektető

 

Termékeink

MaxImmun spray KombuFlavonoid-9 spray Sárkánytűz torokőr spray

Pin It on Pinterest

Share This