Az immunrendszer jó erőnléte egészségünkre nézve elengedhetetlen követelmény. Aktív immunrendszer nélkül védősejtjeink, a  fehérvérsejtek álomba merülten sodródnak szöveteinkben. Épp a sejtvédelmi mechanizmusok felébresztése az, aminek a tudósok már egy idő óta nagy figyelmet szentelnek.

Az 1960-as évektől kezdve kezdtek el a tudósok ráébredni arra a tényre, hogy a  tipikus orális kiegészítés nem képes teljes terápiás potenciálját biztosítani. A gyomorban és a gyomor-bélrendszerben lévő enzimek csökkenthetik az orális kiegészítőket. Az is probléma, hogy az antioxidánsok nem képesek hatékonyan áthaladni a sejtmembránokon. Például számos olyan flavonoid, amelyek a laboratóriumban in vitro erőteljes antioxidáns hatást fejtenek ki, az orális fogyasztás után csak nagyon alacsony koncentrációkat érnek el a vérben.

A lakosság nagy része emésztési és felszívódási zavarokkal küzd, tehát sokkal nagyobb mennyiséget kellene elfogyasztanunk a kapszulákból, tablettákból, hogy a hatásos hatóanyag mennyiséget be tudjuk vinni, és akkor sem biztos, hogy ezen hatóanyagok felszívódnának. A folyékony formulával ezt a problémát kiküszöböljük, mert már a száknyálkahártyáján keresztül megtörténik a felszívódás.

Az általunk alkalmazott homogenizáló anyag a hatóanyagok sejtfalon keresztül történő átjutását is biztosítja.

Pin It on Pinterest

Share This